exquisite couch banging. navigate to this website https://nudevista.vip

ŽELIŠ SPOZNATI SVOJO NAJ ŽIVAL?

Sedaj lahko pogledate v dom vaše NAJLJUBŠE ŽIVALI, jo pocrkljate, nahranite, vaš vodnik pa vam bo odgovoril na vsa mogoča vprašanja, ki se porajajo v vaših glavah že toliko časa.

Ker vam želimo ŽIVALSKO DOGODIVŠČINO čim bolj približati, vam na izbiro ponudimo eno od živali, ki so najbolj navajene družbe ljudi.

LEMURJI

lemur

CENA 35€ ( VKLJUČENA VSTOPNINA )

Podplat zadnjega stopala je na peti gol, medtem ko je pri drugih vrstah lemurjev peta pokrita z dlako. Zadnje okončine imajo roževinast krempelj, ki služi za nego dlake. Beseda “lemur” je iz latinščine in pomeni »duhovi noči«. To je najbrž povezano z njihovo nočno aktivnostjo. Lemurje  v naravi najdemo le na J in JV obali na Madagaskarju.

RAKUNI

rakun_dobrodosli

CENA 35€ ( VKLJUČENA VSTOPNINA )

Rakun ima okrog oči masko črne barve, ki spominja na lopove. Zaradi tega se ga drži sloves tatu. Sposoben je stati na zadnjih nogah in pri tem ovohavati okolico. Vedno si pred hranjenjem koščke hrane umije v vodi. Je zelo dober in hiter plavalec, v vodi pa lahko zdrži kar nekaj časa. Pozimi pade v neke vrste mirovanje. Rakuna se da zelo dobro in hitro udomačiti.

KENGURUJI

kenguru

CENA 35€ ( VKLJUČENA VSTOPNINA )

Mladič kenguruja iz maternice zleze v mamino vrečo že pri teži 5 miligramov, kar je le 1% mamine teže. Prvih 100 dni je popolnoma prisesan na eno bradavico in pije mleko. V tem času zraste do 100 gramov in takrat se mu razvijejo oči. Po 180 dnevih začne gledati iz vreče in se hraniti s travo, ampak še ne gre ven. Šele 190 dan prvič pride iz vreče.

ARE

velika-ara

CENA 35€ ( VKLJUČENA VSTOPNINA )

Papagaji so izredno sposobni kopirati zvoke iz okolice. Zato se lahko tudi naučijo in posnemajo nekatere človeške besede. Poleg tega znajo te besede uporabljati tudi ob smiselnem času. Leta 1995 se je papagaj po imenu Puck vpisal v Guinnessovo knjigo rekordov, kot papagaj z največjim besednim zakladomZna izgovoriti kar 1,782 besed.

PONIJI

poni

CENA 35€ ( VKLJUČENA VSTOPNINA )

Najmanjši poni v zgodovini je bil žrebec po imenu Mala Bučka. Visok je bil le 35.6 centimetrov in tehtal pičlih 9 kilogramov. Poni je nasplošno intelegenten in prijazen konj, ko pa ima svoje dneve, ga lahko označimo tudi za trmastega in prebrisanega. Otroci ga lahko jahajo. Kljub velikosti veljajo za nenavadno močnega konja.

ALPAKA

alpaca

CENA 35€ ( VKLJUČENA VSTOPNINA )

Alpaka je udomačena vrsta južnoameriške kamele, elegantna žival dolgih nog in dolgega vratu. Alpake, za razliko od lam, ne pljuvajo kar vse povprek, temveč uporabijo pljuvanje predvsem za urejanje medsebojnih odnosov znotraj črede. Njihov način življenja je zelo zanimiv, saj rabijo družbo. Še dobro, da ima naša alpaka veliko poskočnih prijateljic.

CENA 35€ ( VKLJUČENA VSTOPNINA )

Namenjeno je odraslim in otrokom od 5 leta dalje. Program traja 45 minut. Rezervacija termina preko elektronske pošte info@minizoo.si vsaj 1 teden pred želenim terminom. Pišite nam, ali pa nas pokličite. Za vas smo JESENI odprti vsak dan MED TEDNOM IN ZA VIKEND OD 9:00h do 17.00h, tudi med prazniki. Vprašajte nas, ne grizemo!

Aktivnosti izvajamo na prostem ob striktnem upoštevanju COVID-19 ukrepov za zajezitev nevarnosti širitve nalezljivih bolezni. VIR: NIJZ

ŽIVALI

V ZOO Land-u Slovenske Konjice imamo več kot 30 različnih vrst živali. Tako lahko vidite, božate in hranite himalajske koze, zajčke, ponije,  kengoruja, nosatega medvedka in celo krokodila! Med vikendi pa lahko otroci tudi jahajo ponija.

TEMATSKI PARKI

Pri nas pa se ne vrti vse samo okoli živali. Za vas smo pripravili tudi čudovite tematske parke, kjer lahko obiščete kmečko dvorišče, avstralsko pokrajino, divji zahod in mnoge druge. Za najmlajše pa imamo pripravljena tudi različna igrala.

Naslov

Ob potoku 4, Slovenske Konjice

TELEFON

064 182 478