exquisite couch banging. navigate to this website https://nudevista.vip

MINI ZOO SHOP

Ali ste vedeli, da z nakupom igrač, majic, vstopnic, darilnih bonov in drugih izdelkov v naši spletni trgovini, prispevate za hrano in oskrbo naših nadobudnih živalskih prijateljev? Vsak vaš nakup je nekaj posebnega, saj ne prinese nekaj novega samo vam, ampak osreči tudi naše živali!

Naročene izdelke lahko plačate po povzetju, predračunu, s PayPalom ali kreditnimi karticami Visa, MasterCard, Discover in American Express.

PSST: Vstopnice lahko prejmete preko e-pošte tudi v digitalni PDF obliki.

– Ekipa Mini ZOO Landa

Z NAKUPOM PRISPEVATE K OSKRBI ŽIVALI, HVALA!

DIGITALNE MINI ZOO LAND VSTOPNICE

Radi planirate izlete in si hočete zagotoviti garantiran vstop? Vstopnice lahko prejmete preko e-pošte tudi v digitalni PDF obliki. Izvedba naročila možna z bančnim nakazilom, ter preko PayPal-a. Najhitrejša možna oblika prejema vstopnice pri nas! Posredujemo jo na vaš e-mail naslov po prejemu plačila. Tako se izognete poštnini in privarčujte 3,75€. ( Pošljite potrdilo o plačilu na info@minizoo.si )

MINIZOOSHOP_WEB

PLIŠASTE IGRAČE – MAJICE

Igrače, priznane blagovne znamke Ravensden, ustrezajo visokim standardom kakovosti in varnosti. Prav tako so izdelane iz kakovostnih in koži prijaznih materialov, ki vašim malčkom brezskrbno in varno igro.

Otroška majica z motivom je primerna za oba spola in je na voljo v velikosti za otroke od 1. do 13. leta. Izvirno, uporabno darilo ali pa nepogrešljiv kos garderobe vašega otroka. Z nakupom izdelka pomagate ustvarjati lepši svet za živali v Mini Zoo Landu.

Majčka je izdelana iz kvalitetnega in koži prijaznega materia, ki ne povzroča alergij.

DARILNI BONI

Ste bili z obiskom pri nas zadovoljni in bi radi osrečili še koga? Se bliža rojstnodnevno slavje vašega malčka? Pravočasno oddajte naročilo, da bone čimprej oddamo na pošto, kjer jih lahko plačate tudi po povzetju za kuverto in pošiljko boste odšteli le 3,75€.

SUPER IDEJA ZA DARILO!

Podarite majčko / karto / igračo.

POŠTNINA LE 3,75€!

Ob nakupu nad 30€ pa brezplačna.

HITRA DOSTAVA!

Vsi izdelki so na zalogi.