exquisite couch banging. navigate to this website https://nudevista.vip

Plišasta igrača Levček

Znamka: Ravensden | Velikost: 25cm | Poreklo: Anglija

13,00 Cena vključuje DDV

Spoznajte simpatičnega Levčka, ki bo v velikosti 25 cm, (pokončna sedeča ali sprehajajoča drža) vam in vašemu navihancu pričarala košček živalskega vrta kar doma. Dodajte ga k svoji kolekciji plišastih živali. Kralj živali bo tudi zelo vesel, če ga podarite kot darilo, saj si želi razveseliti čim več malih nadobudnežev. Z nakupom pa ne boste osrečili le obdarovanca, ampak boste pomagali ustvariti lepše bivanje za prava dva leva Cezarja in Arturja v Mini Zoo Landu.

Igrače, priznane blagovne znamke Ravensden, ustrezajo visokim standardom kakovosti in varnosti. Ponašajo se z evropskim standardom varnosti EN71 BS5665. Prav tako so izdelane iz kakovostnih in koži prijaznih materialov, ki ne povzročajo alergij in omogočajo vašim malčkom brezskrbno in varno igro.

Sebi in svojim bližnjim lahko z našo pisano ponudbo kakovostnih igrač, majic, vstopnic, darilnih bonov in drugih izdelkov podarite nekaj edinstvenega (ponudbo razširjamo). S tem pa boste razveselili tudi naše male živalske prijatelje, saj boste z nakupom prispevali tudi za njihovo hrano in oskrbo.

Vaša skrb in ljubezen do živali nam je v preteklih letih tudi omogočila, da smo lahko zagotovili topel dom že več kot 100 živalim in preko 30 različnim živalskim vrstam, ki nam svojo hvaležnost izkazujejo iz dneva v dan. Nasmejani, razigrani in vedoželjni otroški obrazi, zadovoljni starši in na drugi strani hvaležni živalski prijatelji so samo nekateri izmed razlogov, da vztrajamo v našem poslanstvu, ki živalim omogoča ljubeč in varen dom, obiskovalcem pa sproščeno in poučno zabavo.

  • Z nakupom vstopnic in igrač ste nam prav tako omogočili našo novo atrakcijo Mini ZOO Landa – Krokodilji park. Ljubitelji živali – hvala, ker prispevate!