exquisite couch banging. navigate to this website https://nudevista.vip

Otroška majica Levček

Primerna za oba spola | Velikost: 1 - 13 let

12,00 Cena vključuje DDV

Otroška majica z motivom levčka je primerna tako za punčko kot za fantka in je na voljo v velikosti za otroke od 1. do 13. leta. Izvirno, uporabno darilo ali pa nepogrešljiv kos garderobe vašega otroka. Z nakupom izdelka pomagate ustvarjati lepši svet za živali v Mini Zoo Landu.

Majčka je izdelana iz kvalitetnega in koži prijaznega materia, ki ne povzroča alergij.

Počisti

Z nakupom prispevate za ljubeč dom živali

Sebi in svojim bližnjim lahko z našo pisano ponudbo kakovostnih igrač, majic, vstopnic, darilnih bonov in drugih izdelkov podarite nekaj edinstvenega (ponudbo razširjamo). S tem pa boste razveselili tudi naše male živalske prijatelje, saj boste z nakupom prispevali tudi za njihovo hrano in oskrbo.

Vaša skrb in ljubezen do živali nam je v preteklih letih tudi omogočila, da smo lahko zagotovili topel dom že več kot 100 živalim in preko 30 različnim živalskim vrstam, ki nam svojo hvaležnost izkazujejo iz dneva v dan. Nasmejani, razigrani in vedoželjni otroški obrazi, zadovoljni starši in na drugi strani hvaležni živalski prijatelji so samo nekateri izmed razlogov, da vztrajamo v našem poslanstvu, ki živalim omogoča ljubeč in varen dom, obiskovalcem pa sproščeno in poučno zabavo.

  • Z nakupom vstopnic in igrač ste nam prav tako omogočili našo novo atrakcijo Mini ZOO Landa – Krokodilji park. Ljubitelji živali – hvala, ker prispevate!