exquisite couch banging. navigate to this website https://nudevista.vip

Igrača Pisana Želvica

Znamka: Ravensden | Velikost: 20cm | Poreklo: Anglija

13,00 Cena vključuje DDV

Del naše živalske zbirke so tudi pisane plišaste želvice v velikosti 20 cm. Na voljo tri različne barve zelena, vijolična in modra. Cena 12€ za 1kos. Ta pisana igrača bo vam in vašemu otroku pričarala košček živalskega vrta kar doma. Podarite jo lahko tudi za darilo, saj bo razveselila prav vsakega malega in velikega ljubitelja živali. Z nakupom pa ne boste osrečili le obdarovanca, ampak boste pomagali ustvariti lepši svet za živali v Mini Zoo Landu.

Igrače, priznane blagovne znamke Ravensden, ustrezajo visokim standardom kakovosti in varnosti. Ponašajo se z evropskim standardom varnosti EN71 BS5665. Prav tako so izdelane iz kakovostnih in koži prijaznih materialov, ki ne povzročajo alergij in omogočajo vašim malčkom brezskrbno in varno igro.

Počisti

Z nakupom prispevate za ljubeč dom živali

Sebi in svojim bližnjim lahko z našo pisano ponudbo kakovostnih plišastih igrač, vstopnic, darilnih bonov in drugih izdelkov podarite nekaj edinstvenega (ponudbo razširjamo). S tem pa boste razveselili tudi naše male živalske prijatelje, saj boste z nakupom prispevali tudi za njihovo hrano in oskrbo.

Vaša skrb in ljubezen do živali nam je v preteklih letih tudi omogočila, da smo lahko zagotovili topel dom že več kot 150 živalim in preko 30 različnim živalskim vrstam, ki nam svojo hvaležnost izkazujejo iz dneva v dan. Nasmejani, razigrani in vedoželjni otroški obrazi, zadovoljni starši in na drugi strani hvaležni živalski prijatelji so samo nekateri izmed razlogov, da vztrajamo v našem poslanstvu, ki živalim omogoča ljubeč in varen dom, obiskovalcem pa sproščeno in poučno zabavo.

  • Z nakupom vstopnic in igrač ste nam prav tako omogočili našo novo atrakcijo Mini ZOO Landa – Levje Kraljestvo. Ljubitelji živali – hvala, ker prispevate!