exquisite couch banging. navigate to this website https://nudevista.vip

Igrača Kakadu Charlie

Znamka: Ravensden | Velikost: 23cm | Poreklo: Anglija

13,00 Cena vključuje DDV

Del naše živalske zbirke je tudi plišasti kakadu charlie v velikosti 23 cm. Ta pisana igrača bo vam in vašemu otroku pričarala košček živalskega vrta kar doma. Podarite jo lahko tudi za darilo, saj bo razveselila prav vsakega malega in velikega ljubitelja živali. Z nakupom pa ne boste osrečili le obdarovanca, ampak boste pomagali ustvariti lepši svet za živali v Mini Zoo Landu.

Igrače, priznane blagovne znamke Ravensden, ustrezajo visokim standardom kakovosti in varnosti. Ponašajo se z evropskim standardom varnosti EN71 BS5665. Prav tako so izdelane iz kakovostnih in koži prijaznih materialov, ki ne povzročajo alergij in omogočajo vašim malčkom brezskrbno in varno igro.

Ni na zalogi

Z nakupom prispevate za ljubeč dom živali

Sebi in svojim bližnjim lahko z našo pisano ponudbo kakovostnih plišastih igrač, vstopnic, darilnih bonov in drugih izdelkov podarite nekaj edinstvenega (ponudbo razširjamo). S tem pa boste razveselili tudi naše male živalske prijatelje, saj boste z nakupom prispevali tudi za njihovo hrano in oskrbo.

Vaša skrb in ljubezen do živali nam je v preteklih letih tudi omogočila, da smo lahko zagotovili topel dom že več kot 150 živalim in preko 30 različnim živalskim vrstam, ki nam svojo hvaležnost izkazujejo iz dneva v dan. Nasmejani, razigrani in vedoželjni otroški obrazi, zadovoljni starši in na drugi strani hvaležni živalski prijatelji so samo nekateri izmed razlogov, da vztrajamo v našem poslanstvu, ki živalim omogoča ljubeč in varen dom, obiskovalcem pa sproščeno in poučno zabavo.

  • Z nakupom vstopnic in igrač ste nam prav tako omogočili našo novo atrakcijo Mini ZOO Landa – Levje Kraljestvo. Ljubitelji živali – hvala, ker prispevate!