exquisite couch banging. navigate to this website https://nudevista.vip

Družinski Bon + MAGNET

19,0031,00 Cena vključuje DDV

Obisk Mini Zoo Landa je idealen družinski izlet. Družinska vstopnica vsebuje 2x vstopnico za odraslo osebo, želeno število otrok pa izberete sami. Priložen MAGNET z motivom LEVA. Vstopnica vam prinese veliko več kot le ogled naših živali. Druženje in zabava z vašimi najdražjimi, ki pričara nepozabne dogodivščine. Poleg tega pa z nakupom pomagate ustvarjati lepši svet za živali v Mini Zoo Landu.

Počisti

Z nakupom prispevate za ljubeč dom živali

Sebi in svojim bližnjim lahko z našo pisano ponudbo kakovostnih plišastih igrač, vstopnic, darilnih bonov in drugih izdelkov podarite nekaj edinstvenega (ponudbo razširjamo). S tem pa boste razveselili tudi naše male živalske prijatelje, saj boste z nakupom prispevali tudi za njihovo hrano in oskrbo.

Vaša skrb in ljubezen do živali nam je v preteklih letih tudi omogočila, da smo lahko zagotovili topel dom že več kot 150 živalim in preko 30 različnim živalskim vrstam, ki nam svojo hvaležnost izkazujejo iz dneva v dan. Nasmejani, razigrani in vedoželjni otroški obrazi, zadovoljni starši in na drugi strani hvaležni živalski prijatelji so samo nekateri izmed razlogov, da vztrajamo v našem poslanstvu, ki živalim omogoča ljubeč in varen dom, obiskovalcem pa sproščeno in poučno zabavo.

  • Z nakupom vstopnic in igrač ste nam prav tako omogočili našo novo atrakcijo Mini ZOO Landa – Krokodilji park. Ljubitelji živali – hvala, ker prispevate!