Družinski darilni bon

16,0028,00 Cena vključuje DDV

Obisk Mini Zoo Landa je idealen družinski izlet. Družinska vstopnica vsebuje 2x vstopnico za odraslo osebo, želeno število otrok pa izberete sami. Vstopnica vam prinese veliko več kot le ogled naših živali. Druženje in zabava z vašimi najdražjimi, ki pričara nepozabne dogodivščine. Poleg tega pa z nakupom pomagate ustvarjati lepši svet za živali v Mini Zoo Landu.

Počisti

Z nakupom prispevate za ljubeč dom živali

Sebi in svojim bližnjim lahko z našo pisano ponudbo kakovostnih igrač, majic, vstopnic, darilnih bonov in drugih izdelkov podarite nekaj edinstvenega (ponudbo razširjamo). S tem pa boste razveselili tudi naše male živalske prijatelje, saj boste z nakupom prispevali tudi za njihovo hrano in oskrbo.

Vaša skrb in ljubezen do živali nam je v preteklih letih tudi omogočila, da smo lahko zagotovili topel dom že več kot 100 živalim in preko 30 različnim živalskim vrstam, ki nam svojo hvaležnost izkazujejo iz dneva v dan. Nasmejani, razigrani in vedoželjni otroški obrazi, zadovoljni starši in na drugi strani hvaležni živalski prijatelji so samo nekateri izmed razlogov, da vztrajamo v našem poslanstvu, ki živalim omogoča ljubeč in varen dom, obiskovalcem pa sproščeno in poučno zabavo.

  • Z nakupom vstopnic in igrač ste nam prav tako omogočili našo novo atrakcijo Mini ZOO Landa – Krokodilji park. Ljubitelji živali – hvala, ker prispevate!