Darilni bon – Odrasli

36,00 Cena vključuje DDV

Imate radi živali in preživljanje prostega časa v naravi? Svoj prosti čas namenite obisku Mini Zoo Landa, spoznavajte naše živali in njihov vsakdan. Polepšajte prosti čas sebi in vašim otrokom, vnukom, prijateljem … Obiščite Mini Zoo Land kadarkoli imate čas in si želite živalske družbe. Z nakupom pomagate ustvarjati lepši svet za živali v Mini Zoo Landu.

Z nakupom prispevate za ljubeč dom živali

Sebi in svojim bližnjim lahko z našo pisano ponudbo kakovostnih igrač, majic, vstopnic, darilnih bonov in drugih izdelkov podarite nekaj edinstvenega (ponudbo razširjamo). S tem pa boste razveselili tudi naše male živalske prijatelje, saj boste z nakupom prispevali tudi za njihovo hrano in oskrbo.

Vaša skrb in ljubezen do živali nam je v preteklih letih tudi omogočila, da smo lahko zagotovili topel dom že več kot 100 živalim in preko 30 različnim živalskim vrstam, ki nam svojo hvaležnost izkazujejo iz dneva v dan. Nasmejani, razigrani in vedoželjni otroški obrazi, zadovoljni starši in na drugi strani hvaležni živalski prijatelji so samo nekateri izmed razlogov, da vztrajamo v našem poslanstvu, ki živalim omogoča ljubeč in varen dom, obiskovalcem pa sproščeno in poučno zabavo.

  • Z nakupom vstopnic in igrač ste nam prav tako omogočili našo novo atrakcijo Mini ZOO Landa – Krokodilji park. Ljubitelji živali – hvala, ker prispevate!

– Ekipa Mini ZOO Landa