exquisite couch banging. navigate to this website https://nudevista.vip

Bon – Otroški + MAGNET

7,00 Cena vključuje DDV

Omogočite otrokom drugačno vrsto zabave. Naj svoj prosti čas preživijo aktivno, v naravi s spoznavanjem naših živali in njihovega vsakdana. Pri tem se bodo zagotovo zelo zabavali. Vstopnica je lahko tudi odlično darilo. Otroška vstopnica je primerna za otroke od 3. do 15. leta, velja za enkratni obisk. Z nakupom pomagate ustvarjati lepši svet tudi za živali v Mini Zoo Landu.

Počisti

Z nakupom prispevate za ljubeč dom živali

Sebi in svojim bližnjim lahko z našo pisano ponudbo kakovostnih plišastih igrač, vstopnic, darilnih bonov in drugih izdelkov podarite nekaj edinstvenega (ponudbo razširjamo). S tem pa boste razveselili tudi naše male živalske prijatelje, saj boste z nakupom prispevali tudi za njihovo hrano in oskrbo.

Vaša skrb in ljubezen do živali nam je v preteklih letih tudi omogočila, da smo lahko zagotovili topel dom že več kot 150 živalim in preko 30 različnim živalskim vrstam, ki nam svojo hvaležnost izkazujejo iz dneva v dan. Nasmejani, razigrani in vedoželjni otroški obrazi, zadovoljni starši in na drugi strani hvaležni živalski prijatelji so samo nekateri izmed razlogov, da vztrajamo v našem poslanstvu, ki živalim omogoča ljubeč in varen dom, obiskovalcem pa sproščeno in poučno zabavo.

  • Z nakupom vstopnic in igrač ste nam prav tako omogočili našo novo atrakcijo Mini ZOO Landa – Krokodilji park. Ljubitelji živali – hvala, ker prispevate!