SNEMI KUPON - 1+1 GRATIS VSTOPNICA

Pohiti, čas za prevzem kupona je omejen, skupaj odštevamo do konca tega leta z njim pa nas lahko obiščete vse do začetka pomladi!
papagaj_arasid_2

Obiščite našo živalsko družbico tudi POZIMI! Ob predložitvi kupona vam ob nakupu 1x Odrasle vstopnice za ogled Mini ZOO Land Slovenske Konjice podarimo 1x Otroško vstopnico. Obiščite nas, naše živali vam bodo hvaležne, še posebej v teh hladnih zimskih dneh! #Zimskeradosti

Kako do kupona? Vpišite svoje podatke v obrazec in na mail boste dobili kuponček. Tega lahko natisnete ali ga na mobilnem telefonu pokažete ob vstopu v MiniZOO Land. Z oddajo potrebnih podatkov se strinjate z našimi splošnimi pogoji na strani, ter pogoji zasebnosti GDPR.

KUPONČKE LAHKO SNAMETE LE ŠE DO KONCA LETA 2018!

*Ponudba velja od ponedeljka do nedelje v času od 23.11.2018 do 30.04.2019, v rednem delovnem času parka, tudi pozimi. Osnova je redni cenik.VABLJENI TUDI V ZIMSKEM ČASU

Naša pohorska destinacija je izjemno atraktivna prav pozimi. Naš park si lahko ogledate tudi v pobeljeni izvedbi vsak dan do 17:00h.

ŽIVALI

V MiniZOO Land Slovenske Konjice imamo več kot 25 različnih vrst živali. Tako lahko vidite, božate in hranite himalajske koze, zajčke, ponije,  kengoruja, nosatega medvedka in celo krokodila! Med vikendi pa lahko otroci tudi jahajo ponija.

TEMATSKI PARKI

Pri nas pa se ne vrti vse samo okoli živali. Za vas smo pripravili tudi čudovite tematske parke, kjer lahko obiščete kmečko dvorišče, avstralsko pokrajino, divji zahod in mnoge druge. Za najmlajše pa imamo pripravljena tudi različna igrala.

KONTAKTIRAJTE NAS

Imate vprašanje, pobudo, pripombo? Želite rezervirati termin za praznovanje rojstnega dne ali skupinski izlet (za skupine, šole, vrtce …)? Pišite nam, ali pa nas pokličite. Za vas smo odprti vsak dan POZIMI od 9.00 do 17.00 ure, tudi med prazniki. Vprašajte nas, ne grizemo!

Naslov

Ob potoku 4, Slovenske Konjice

TELEFON

064 182 478